keskiviikko 21. joulukuuta 2016

21. luukku


Nyt on aika paljastaa linkkaamistanne blogeista, minun mielestäni parhaat. Nämä eivät ole missään paremmuus järjestyksessä. Hankala oli valita juuri viisi, mutta tässäpä ne tulevat:

Team Vallattomat
Tämä blogi on melko uusi tuttavuus minulle ja olen sitä välillä käynyt vilkuilemassa. Blogissa seikkailee kaksi super söpöä lapinkoiraa Lumes ja Mesta. Tällähetkellä blogissa menossa hauska joulukalenteri missä opetellaan temppu päivässä, jouluun asti. Blogi siirtyi lukulistalleni hyvän materiaalin sekä tietty mielenkiinnon kautta. Mukava seurata lapinkoirien arkea, sillä rotukin on minulle niin tuttu ja rakas. Blogiss hyvä sisältö ja kalenteri on ollut huippu hauska!

Pehkon Elämää
''Blogi, joka kertoo nuoren pitkäkarvaisen collien harrastuksista, hölmöilyistä ja kasvamisesta sekä koiranomistajuuden onnesta, riemuista ja välillä myös murheista.''
Todella ihana ja humoristinen blogi ellen sanoisi. Täältäkin löytyi joulukalenteri mitä on ollut kiva seurata. Blogi on sisällöltään todella mukava ja tasapainoinen. Kuvat ovat hyvälaatuisia sekä postausten aiheet ovat olleet kiinnostavia. Päähenkilöiden esittelysivut ovat siistit sekä sieltä löytyy tarvittavat tiedot. Jouluinen ulkoasu on super söpö ja ihana.

Ehkä se pisimpään lukulistallani ollut koirablogi. Täältä löytyy kaikki mitä hyvästä blogista tulisi löytyä. Treeinä, koulutusta, laadukkaat kuvat sekä videot ja tietty mahtavat koirat. Postaustahti on mielestäni juuri sopiva ja aina kun postauksia tipahtaa, niin sieltä löytyy juuri mielenkiinnon verran asiaa. Tekstit ovat aina asiallisia, täynnä informaatiota ja vaikka joskus itselleni on hankala lukea tämän tyyppistä tekstiä on se jotenkin aina helpompaa tässä blogissa ja syy löytyy Jennyn tavasta kirjoittaa. Tämä blogi inspiroi itseäni todella paljon.

Joutavaa
''Koiramaista elämää ja touhuilua. Pääosassa porokoira Riku ja taustalla joukko muita muuttujia. Aktiivista tokon harrastamista, uusien temppujen opettelua ja monien muiden koiraharrastusten testailua.''
Täältä löytyy taas niitä lempi rotuja, lapinkoiraa ja mitteleitä. Mutta miksi olen päätynyt seuraamaan juuri tätä blogia? Joutavaa blogi on siis jo vanha tuttu ja olen seurannut blogia useamman kuukauden julkisena lukijana. Super laatuiset ja kauniit kuvat koristavat blogin sisältöä ja mikä olisikaan blogi ilman hyvää tekstiä. Koirilta löytyy simppelit esittelyt, mutta sieltä löytyy mitä tarvitseekin tietää. Ulkoasut ovat aina olleet kauniita sekä sopivan hillittyjä.

Tämäkin blogi on sellainen mitä olen seuraillut jo jonkin aikaa ja ollut tyytyväinen lisätessäni sen lukulistalleni. Hyvän postaus tahdin omaava blogi mistä löytyy kattavasti tekstiä ja hyvälaatuisia kuvia. Katson aina blogin hyvällä silmällä jos sieltä löytyy kuvia jotka ovat nimenomaan hyvälaatuisia. Tekstit ovat harrastus painotteisia mitä on todella kiva lukea ja haaveilla samalla harrastuksista tulevan koiran kanssa. Valonnäyttäjä blogin ulkoasut ovat aina ihastuttaneet erikoisuudellaan, mutta pysyvät silti sopivan yksinkertaisina.

1 kommentti: