maanantai 19. joulukuuta 2016

19. luukku


Kysymyspostaus on ollut auki Elokuusta saakka ja se ei millään saanut haluamaani suosiota, mutta ei aina voi voittaa vai mitä? Kysymyksiä saatiin kuitenkin lisää kun laitoin kalenteriin muistutuksen siitä teille lukijoille, että sellainen on tosiaan olemassa. Tässä tulevat vastaukset kysymyksiinne:

Teetkö blogin ulkoasun ja bannerin itse?
Kyllä teen mielelläni ulkoasuni itse. Haaveilen kyllä jonkun toisen tekemästä ja ideoimasta ulkoasusta, joka olisi hieman parempi koodaamaan kuin minä. Tähänmennessä kaikki tässä blogissa on itse tekemää ja koodaamaa.

Millaiseksi olet kuvitellut vuoden 2017 kisojen ja treenien perusteella?
Näyttelyt: Ellille lähdemme metsästämään hyviä arvosteluita sekä sitä viimeistä SRETiä kovaa tahtia! Helmikuusta alkaen lähdemme myös Ruusun kanssa veteraani kehiin.
Treenit: Jos nyt saan haaveilla, että Ruusu oppisi seuraavan vuoden aikana tahdittamaan istu-maahan-seiso käskyjä, sekä jos vain se oppisi sivulle tulon niin olisin onnellinen.
Ellin kanssa voisin katsella agility rintamalta toista kurssia, ensin Mamma voisi käyttää sen tutkimuksissa kuitenkin, jotta tietää polvien sun muiden tilanteen.


Mikä on top 3 lempikoirarotua?
Tämänhetken häikäilemätön ykkönen on nämä spitzit, tietysti. Sitten takaraivossa haukkuu bordercollie sekä lapinkoira.


Miksi Puffe asuu äitisi luona eikä sinun jos se on sinun koirasi?
Puffe asuu Mamman luona, koska se kiintyi häneen nuorena pentuna. Kun muutin omilleni olivat he erottamattomat enkä halunnut kiistää kummaltakaan yhdessäoloa. Tämä on yksi kys. rodun piirteistä, että kiinnytään yhteen ihmiseen.

Millä muokkaat kuvasi?
PicMonkey & Gimp 2.8.
Vielä alkuvuonna muokkasin Lightroomilla mistä olin ikionnellinen, mutta kone kaatui ja ohjelma ei enää toiminut.

Onko jotain suosikkia koiratarvikemerkeissä? Esim. Hurtta, Rukka?
Ei meillä taida olla lempi merkkiä. Hirveä varuste harrastaja en ole muutenkaan koskaan ollut. Kestävimpiä varusteita mitä meillä on ollut ja on vieläkin, ovat Hurttaa taikka Rukkaa. En ole merkki rasisti, kaikki ovat hyviä mitä olemme päässeet testaamaan ja käyttämään. Huonoa merkkiä en ole vielä löytänyt ilmoitettavaksi asti.

Muuttuiko Ruusun luonne tms. steriloinnin myötä?
Ei ole muuttunut. Lenkeillä edelleen merkkaillaan ja haistellaan puoli tuntia samaa päivitystä naapurin koiralta. Koira ei ole rauhoittunut taikka villiintynyt. Se on vain Ruusu.

Millä kameralla kuvaat?
Kamerana on tällähetkellä Canon EOS M. En rakasta enkä hauku, mutta haluan paremman kameran tai sitten toisen objektiivin tähän, jotta kokemus voisi parantua tästä pikku kamerasta.

Panta vai valjaat?
Valjaat, vaikka Ruusulla onkin tällähetkellä panta käytössä.
Elli ja Puffe käyttävät valjaita.

Minkälaista ruokaa teillä syödään?
Ruusu syö Pure Naturalin senior nappulaa ja raakaa jauhelihaa(lehmää, lammasta, hevosta...)
Puffe ja Elli syövät Nutron nappulaa, sekä myös raakaa jauhelihaa. Sillointällöin myös Hau-Hau Championin raksut päätyvät ruokalistalle.

Mitä harrastat koiriesi kanssa, teetkö temppuja?
Näyttelyit Ruusun ja Ellin kanssa. Puffe harrastaa mätsäreistä aina silloin tällöin Ellin ja Ruusun kanssa. Voisin myös sanoa, että harrastamme agilitya Ellin kanssa.
Kaikki koirat osaavat istua sekä 'tanssia'.
Puffe osaa; seuraa, sivulle, odota, maahan, seiso
Elli; sivulle, odota, eteen, seiso
Ruusu: seiso, maahan, odota, aivasta, eteen, back eli 'päkki/päk'(peruuta), tässä(luokse tulo ja kontakti)

Harkitsetko lapinporokoiran ottamista?
En harkitse kyseisen rodun hankintaa vaikka hyvin mukavia koiria ovatkin.

1 kommentti:

  1. Mulla on toisena kamerana tuo sama. Mä tykkään ite kuvata sillä kaikki videot :).

    VastaaPoista