sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

60. Pure Natural -GRAIN FREE

Jospa nyt puhuttaisiin tästä Ruusun uudesta dieetistä vihdoin. Ruusu söi ennen Nutron light nappuloita mitkä päätin hyvien kommenttien ja suositusten jälkeen vaihtaa viljattomaan nappulaan. Eli seuraavan kerran kun Nutron pussi häämöttäisi loppuaan astelisin Musti&Mirri myymälään ja nappaisin mielestäni parhaimman viljattoman pussin ja kokeilisimme niitä.
Koiran ruokavalion vaihtuessahan kannattaa muistaa aloittaa uusi dietti pikkuhiljaa ettei vaan lennossa vaihda uuteen murkinaan. Isommankin koiran maha saattaisi mennä sekaisin. Mekin vaihdoimme pikkuhiljaa parin viikon ajan uuteen raksuun sekoittaen vanhoja ja uusia aina pikkuhiljaa enemmän mukaan kunnes olimme siinä pisteessä, kun Nutron nappulat loppuivat ja pääsimme melkein täysin viljattomaan ruokavalioon. Makupaloina meillä on vielä muutama viljaa sisältävä herkku jotka nekin vähenevät pikkuhiljaa pois jotka sitten vaihdetaan viljattomiin tuotteisiin.

Minä valitsin myyjän kanssa meille ainakin toistaiseksi soveltuvan ja maittavan pussin joka on siis Pure Naturalin ''Grain Free'' & makuna on lamb eli lammas. Ostin ensin yhden 2kg pussin josta aloitimme. Mukava myyjä kertoi meille myös, että jos emme olisi tyytyväisiä raksuihin voisimme palauttaa vajaan pussin ja saada rahamme takaisin tai ottaa samanhintaisen tuotteen hyllystä kokeiluun. Tämä käytäntö on mielestäni hyvä ja kannattava, mutta meidän ei tarvinnut palauttaa pussia sillä nappula upposi mummo-koiralle hyvinkin nopeasti.


Ruusu aloitti näiden raksujen popsimisen 7.Huhtikuuta 2016 joista pari ensimmäistä viikkoa mukana oli vielä Nutron nappuloita. Tulokset alkoivat näkyä hyvinkin nopeasti. Ruusulla oli paljon enemmän virtaa ja se jaksoi pidempiä lenkkejä ilman väsähtämistä. Neiti halusi jatkuvasti leikkiä palloillansa, kotiin tullessamme lenkeiltäkin neiti alkoi ravata ja juosta pitkin asuntoa kuin hullu ja haukkui hyvinkin tyytyväisenä. Ilme kirkastui, ainakin omasta mielestäni tai sitten neiti oli vain tyytyväinen saadessaan uuden punaisen petinsä.
Turkissa alkoi näkyä muutosta, mutta sekin saattoi johtua osalti siitä, että oli karvanlähtöaika ja turkki oli huonossa kunnossa koska se oli vaihtumassa, mutta mielestäni Ruusulla on nyt todella hyvä turkki. Runsas, pehmeä ja kiiltävä. Eloisa.

Mitä hyvää tästä on sanottavana?
+  Mummokoiralla riittää virtaa ja vatsa toimii
+  Turkki kiiltää ja on terve
+  Maittavaa koiralle myös vaikka makupaloina
+  Hyvä hinta-laatusuhde
+  Uudelleen suljettava pussi takaa tuoreet raksut
+  Monipuolinen valikoima josta löytyy varmasti sopiva myös sinun koirallesi

PS.Tämä ei ole yhteistyö postaus. Pure Natural taikka Musti&Mirri eivät ole postauksen suunnittelussa tms. mukana.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja blogi!

  VastaaPoista
 2. puffen ja ellin kuulumisia olisi kiva saada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Pyrin saamaan mammalta kuulumisia myös poppoon muilta osapuolilta mahd. pian! :)

   Poista