maanantai 6. maaliskuuta 2017

119. Tervetuloa maaliskuu

Hiphei maaliskuu on alkanut! Pian onkin sitten jo kesä, kohta on pääsiäinen ja vappu ja helteet. Nautitaan kuitenkin vielä lumen antimista sekä näistä kauniimpaakin kauniimmista aurinko keleistä lumen kimmeltäessä kuin tähtipöly.

Kuun vaihdos meni meillä kaksijalkaisilla Levillä lasketellessa ja koirat nauttivat maalais arjesta Mamman kanssa. Viikko oli pitkä ilman eläimiä, muutama poro tuli tiellä vastaan, mutta muuten tuo viikko oli täysin eläimetön. Onneksi pääsimme taas sunnuntaina (05.03.) näkemään koko ihanan poppoomme mökin rauhaan ensin vietettyämme 21 vuotis syntymäpäiviäni isoveljeni luona.

Ajoimme mökin pihaan ja ihmettelin, että miksei kuoro jo laula pihassa, mutta kun astelimme puisia ja vanhoja portaita kuistille, alkoi Puffen kumea haukunta kuulua. Herra pömpiäinen juoksi luoksemme ja tervehti iloisesti meitä, pian kääntyen mökin ovea kohti mistä kuului Ruusun ja Ellin haukunta sekä murina.

IMG_7629

Oven avattuani molemmat neidit hyökkäsivät kimppuumme ja Ruusu inisi innosta, Elli teki ilopissit terassille ja molempien hännät vispasivat sekä pusuja tippui heti kun menin kyykkyyn. Koirat eivät ensin meinanneet huomata isäntää mutta kun tämä tuli kyykkyyn Elli hyökkäsi hänen kimppuunsa innoissaan. Iloisia hyppelöitä ja tanssiliikkeitä kesti viitisen minuuttia kunnes suuntasimme mökkiin tervehtimään Mammaa.

Koirat olivat käyttäytyneet viikon hyvin yhdessä, lukuunottamatta muutamaa Ruusun dyykkari keikkaa Mamman roskapussille jonka hän jätti aina piha-aidan portin ulkopuolelle, mutta neiti R löysi aina aidan matalimman kohdan ja hyppäsi aidan ylitse roskapussin kimppuun. Voi Ruu-Ruu!

Mamma oli noudattanut koirien ruokaohjeita ilmeisesti hyvin kun kumpikaan neideistä ei ollut lihonnut ja kuullemma Puffen ruoka-annoksetkin on nyt alettu mittaamaan paremmin, olihan tuo aika pönäkässä kunnossa, pakko myöntää. MSM-jauhetta Mamma nappasi myös vähän itselleen meidän purkista Puffelle kun Elli mokoma oli taas tulossa meidän luoksemme.

IMG_7579

IMG_7588IMG_7587

IMG_7619

IMG_7655

Oli ihana nähdä koko poppoo taas yhdessä. Mamma on saanut nauttia näiden ihanien koirien läsnäolosta ja touhotuksesta kokonaisen viikon. Itseäni harmittaa välillä hyvin paljon kun koirat eivät ole niin paljoa yhdessä, koska me muutimme Ruusun kanssa senverran pitkälle Mammasta, niin tapaamiset ovat jääneet vähäiselle. Onneksi on reissuja ja tilaisuuksia kuitenkin, edes tämän verran mitä on.

Seurasimme puolisen tuntia koirien menoa pihalla ennen kuin pakkasimme Ruun ja Ellin tavarat autoon ja lähdimme kohti Jyväskylää. Mamma oli unohtanut pakata kevythäkin ja koirien paperit mukaan mikä tietty vähän nauratti, mutta paperit ovat tulossa postissa ja kevythäkkiä ei välttämättä tarvita.
Tästä alkaa taas arki kahden koiran kanssa täällä meillä ja Mamma saa hengähtää Puffen kanssa sekä viettää laatuaikaa keskenään. Pitää alkaa jo kirjoittamaan Ellin ruokavaliosta postausta, että onko uusi merkki sopinut ja maistunut neidille. Kirjoitellaan myös Ruusun ''karvakadosta'' minkä joku tarkkasilmäinen on saattanut jo huomatakkin!

IMG_7641

Temppuilut ja laihdutuskuurit jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti