maanantai 20. maaliskuuta 2017

120. Piipiäinen


Ollaan taas käyty Ellin kanssa mätsäröimässä kun arki alkoi tuntua turhan tylsältä. Saadaampa olla taas tästä neidistä ylpeitä kun niin hienosti veti estraadilla ja esitteli itseään into pinkeänä kaikille.

Kävimme siis Pop Dog Ryn järjestämässä Popparien Match Showssa 12.03 sunnuntaina ja sieltä pärähti pienten aikuisten kehästä punainen nauha ja kakkos sija.

Kivoimpana yllärinä paikanpäällä oli paikallinen kuvaaja Marika Piilonen, eli postauksen mätsäri kuvat ovat hänen käsialaansa. On kyllä mahtava saada vähän parempilaatuisia harrastuskuvia joskus itselleenkin. Omalla kameralla kun ei näin tarkkaa jälkeä tule, tai en ainakaan itse saa asetuksia niin hyvin kohdilleen, jotta saataisiin parempia kuvia.

Pikku piipiäinen tosiaan käyttäytyi paikanpäällä oikein mallikkaasti ja oli todella mukava kun pienten aikuisten kehä alkoi heti klo. 12.00, ettei jouduttu odottamaan normaaliin tapaan jopa paria tuntia ennen omaa vuoroa.
Neiti näppärä kiiti vierelläni jopa välillä innostuen hommasta ja seistessä tihrusilmä oli haukkana kiinni minussa. Elli asetteli itsensä hyvin ja ryhdikkäästi niinkuin aina ennenkin. Pöydällä Elli seisoi ehkä parhaiten koskaan tähän mennessä sillävälin kun tuomari tutki koiran rakennetta. Siitäkin saatiin havainnollistava kuva, jes!





Ja vaikka itselläni on tympääntynyt ja vakava ilme niin ei tämä nyt niin vakavaa hommaa ole! Kyllä sitä itsekkin hymyilytti kun näki miten Elli nautti huomiosta ja tekemisestä.
Ruusukkeesta jopa napattiin kiinni hampailla kun lähdimme punaisten kehästä sivummalle.

Palkinnoksi ruusuke, pokaali sekä pari namipussia mitkä kyllä meidän ahmateille maistuvat.

Poppoomme kiittää nopeaa kehä toimintaa ja kuvaajalle iso kiitos mahtavista kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti