torstai 23. helmikuuta 2017

118. Ulkoasun vaihdos +info

Blogi on taas kerran kokenut kovia ja itse olen istunut muutaman tunnin koodien ja bannerin parissa. Tässä on lopputulos mihin olen melko tyytyväinen. Hieman pirteämpi kuin edellinen, valoisa ellen sanoisi. Jos ulkoasussa esiintyy ongelmia niin korjaan ne mahdollisimman pian, ilmoittakaahan jos sellaisia löytyy!


Ulkoasusta kukkaruukkuun, olemme huomenna lähdössä hiihtolomalle kohti Levin rinteitä. Ruusu ja Elli jäävät täksi ajaksi Mammalle hoitoon sillä meiltä ei löydy enempää varoja maksaa eläinlisää mikä tulisi maksettavaksi mökistämme minne menemme appiukon ja isännän siskon kera.
Tämä harmittaa minua aivan vietävästi, sillä koirien kanssa on mukava matkustaa ja ne viihvtyisivät lapissa niin mielellään. Toivon ettei pääni hajoa viikolla ilman yhtäkään eläintä. Kissat jäävät kotiin ja niillä on tietysti hoitaja. Ehkäpä Ruusu pääsee ensikerralla matkaan!
Reissun aikana ei tule näillänäkymin postauksia eli blogi hiipuu myöskin hiihtolomalle. Loman jälkeen palaamme taas kirjoitusten pariin.

Tällävälin, kertokaapa mielipiteenne ulkoasusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti