sunnuntai 12. helmikuuta 2017

116. Erityismaininta


Kuukausi vaihtui pienellä matkalla Helsinkiin koirien kanssa junalla kun itselläni oli joululahja avattavana sunnuntaina Apassionatan merkeissä. Koirat tulivat mukaani sillä isäntäkin lähti pienelle road tripille Kajaaniin serkkunsa valaa katsomaan.

Helsingissä viivyimme perjantaista maanantaihin eli 03.-06.02.2017. Tupsuhännillä tämä oli enemmänkin rentoutumis loma kun saivat vaan olla ja nukkua. Lauantai meni itsellänikin väysymyksen piikissä levoksi kun taas sunnuntaina lähdin aamulla laittamaan kaapeleita isän avuksi Wotkinssin toimistoon ja siitä suoraan hartwall areenalle tätini ja serkkutyttöjen kanssa katsomaan hevosia. Näin pitkästä aikaa serkkuni jota en ollut nähnyt peräti kahteen vuoteen. Nuo nuoremmat serkkutytöt olin nähnyt kesällä muutamaan otteeseen. Nautimme mahtavasta showsta ja siitä suuntasinkin isäni ja koirien luokse katsomaan miten pörröturkit pärjäsivät ilman minua.
Maanantaina oli tarkoitus käydä koirauimalassa, mutta se jäi kuitenkin toiseen kertaan ja lähdimme jo päivällä kohti Jyväskylää.Helmikuu on täynnä ystävänpäivään liittyviä tapahtumia ja kävimme kahdessa ystävänpäivä mätsärissä nyt viikonloppuna. Lauantaina Keski-Suomen kennelkerho oli järkännyt halli mätsärin minne menimme Ellin ja Ruusun kanssa, mutta vain Elli oli kehässä ja Ruusu oli turistina mukana jottei sen olisi tarvinnut olla kotona yksikseen. Tapahtuma oli hyvin järjestetty vaikka halli onkin aika pienikokoinen.

Enempää en kehistä ala sepittämään, mutta sen kerron, että hauskaa oli meillä kaikilla ja Elli menestyi todella hienolla asenteella. Kehät menivät nopeasti ja palkinnot olivat koirien mieleen, ruusuke oli eritoten todella nätti!


Sunnuntaina suuntasimme taas molempien koirien kanssa mätsäriin, tälläkertaa Palokkaan. Mätsärin järjestäjänä toimi Palokan Seudun Koiraharrastajat ry ja mätsäri oli Kodin Terran sisätiloissa.
Vaikka match-shown kerrottiin olevan sisätiloissa oli kyseinen paikka melko viileä minne olisi pitänyt pukeutua hieman lämpimämmin, toivonmukaan ensikerralla astelukemia kerrotaan vähän paremmin ettei tarvitse palella, muutamalta taholta oli tapahtumasivuille ilmoitettu asiasta. Muuten tapahtuma oli todella, todella mukava. Kehät menivät melko nopeasti ja jokaisessa luokassa jaettiin vielä erityismaininnat hyvästä yhteistyöstä.

Ellin kanssa kipitettiin taas punaisten toiseksi ja nappasimme tuon erityismaininnan mikä oli melko hupaisa juttu. En ole ajatellut että meillä niin hyvin homma pelaisi, mutta näemmä olemme hyvä pari.

Ruusukin pääsi tälläkertaa kehään näyttämään taitojansa. Neiti oli hyvin innoissaan kun tajusi pääsevänsä kehään, se hyppi ja pomppi ja häntä heilui hirmuisesti. Kehässä istuttiin muutaman kerran, mutta muuten mummeliini oli super hieno. Sinisen nauhan siitä saimme ja kuullemma hännänheilutus vei punaisen nauhan toiselle koiralle vaikka Ruusukin hirveästi yritti heiluttaa tupsuhäntäänsä. Mutta oli ehkä parempi saada sininen nauha kun Ellillä oli jo punainen, jottei tarvinnut kahden koiran kanssa mennä samaan aikaan kehään!

Palkinnot olivat huikeat, nätti pokaali, ruusuke ja pussi oli täynnä herkkuja, löytyi kuppia, hihnaa, heijastin liiviä, tassupyyhkeitä, näyttelyhihnaa ja esitteitä.


Ollaan me aika eteviä!
Nyt onkin odottelu tuonne 17. päivään kun Elli pääsee vihdoin virallisiin tutkimuksiin ja siitä suuntaamme käymään Tampereella appiukon syntymäpäivillä.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit kun menestyitte hyvin, ja huh mitkä palkinnot! :D Onnea!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palkinot oli aika ruhtinaalliset! On toi Elli aika etevä neiti. :D Kiitos!

      Poista