keskiviikko 8. helmikuuta 2017

115. Tammikuun treenejä videolla

Palataan hetkeksi vielä tammikuuhun ja klikkeri treeneihin ääniraidallisten videoiden kera. Otin videota sillointällöin, satunnaisesti kun tehtiin koirien kanssa hommia, enemmän sain materiaalia Ellin kanssa, kun Ruusun kanssa treenaillaan yhtä haastavampaa temppua tässä sivussa ja se on pitempi prosessinen temppu. Jos Ruusu sen hoksaa niin teen siitä vielä erillisen videon myöhemmin, kun ja jos tämä tapahtuu.

Tässä ensimmäisessä videossa näette miten muistuttelen Elliä perus jutuista mitkä ovat ruostuneet viime näkemästämme. On mukava kouluttaa virkeää ja nuorta koiraa vaikka se myöhemmin jopa unohtaisikin nämä temput Mamman kanssa. Neidinhän ei tällähetkellä tarvitse muuta tehdä kun toimittaa koti- ja näyttelykoiran virkaa.
Toisessa videossa istumiseen on löydetty tempo ja maahan käsky alkaa luonnistua pikkuhiljaa, muistelimme myös tassun antoa missä Elli on aika etevä. Viimeisessä videossa Elli tutustuu pyörimiseen, minkä nappasin ihan arkisesta touhuista, Ellillä on tapana pyöriä ja hyöriä heti kun se innostuu.
Siinä oli kutakuinkin muutamassa videonpätkässä Ellin tammikuun touhuja. Ruusun uudesta tempusta tulee myöhemmin videota kun se alkaa luonnistua. Ellinkin kanssa kokeillaan kys. temppua sillä se on mielestäni melko hauska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti