keskiviikko 1. helmikuuta 2017

114. Varastojen täyttö päivä


Kuukauden ensimmäinen päivä tietää sossu ja kela rahastossa pyöriville ihmisille rahaa, eli minulle. Joten ensimmäinen päivä on myös hyvä täyttää varastot. Suuntasimme kauppaan ja kävimme Musti & Mirri myymälässä tarkoituksena napata Ellille raksuja, lohiöljyä sekä Ruusulle MSM jauhe. Retki muuttui raksupussien lukemiseksi ja ruokamerkin vaihdokseksi, myöskin se MSM jauhe jäi kaupan hyllylle unohduksen seurauksena.

Elli on syönyt tähän mennessä Nutro merkkisiä raksuja kasvattajan luota saapuessaan, mutta nyt laitoin uudet tuulet pyörimään neidin laihdutuskuurin kautta. Nutron sensitive vaihtuu nyt Nutrima weight balance raksuihin. Muutama ero näissä on ja jännityksellä katsellaan mitä se tekee koiralle. Annostus on melko sama mutta Nutrimaa menee hieman suuremmalla määrällä, katsellaan miten riittoisa tämä pussi on. Plussaa uudelleen suljettavasta pussista, nää on pop eikä tarvitse enää pyykkipoika suljinta! Nutrimalla myös sama maittavuus takuu kuin Pure Naturalilla eli jos ei maistu niin väh. puolikkaan pussin saa käydä vaihtamassa toiseen.

Nutro Sensitive
Valkuainen22
Rasvapitoisuus17
Epäorgaaninen aines8
Raakakuitu2
Kalsium1.2
Fosfori0.9
Omega 6 rasvahapot2.5

Nutrima weight balance
Valkuainen28
Rasvapitoisuus12
Hehkutusjäännös11.5
Raakakuitu5
Kalsium1.9
Fosfori1.6
Omega 6 rasvahapot2.8
+ Omega 32.7


On myös lohiöljy kuurimme aika Ruusun kanssa. En anna öljyä jatkuvasti, sillä mielestäni on parempi jaksottaa se karvanvaihtojen väliin. Joskus saatan tätäkin antaa jatkuvasti jos tarve vaatii ja luulen, että nyt kun neidin hormooniturkki pukkaa ylös, on tätäkin jatkossa annettava enemmän.


Musti & Mirri myymälästä suuntasimme Puuiloon, josta isäntä halusi käydä katsomassa perhonsidonta settejä kun hän tässä talvella innostui kys. lajista. Onneksi liikkeessä muistin MSM jauheen jota löytyi sopivasti oikeaa merkkiäkin. PRObalans merkki kiinnosti jo koiramessuilla mutta sitä ei sitten tullut sieltä ostettua jostain syystä vaikka tarjoushintaan olisi saanut. No nyt sitä on ja katsellaan mitä se Ruusulle tekee.

Puuilosta tarttui myös uusi lelu, enemmän Ellille tarkoitettu, mutta kuinka ollakkaan Ruusu sen varasti ja vei pesäänsä. Nämä littanat roadkill lelut ovat olleet mielessä jonkun aikaa ja Elli kun tykkää ravistella leluja oli tämä isännän mielestä pakko ottaa, kun vaan ehdotin, että tuollainen olisi kiva. Sittempä se eksyi ostoskoriin.

Päivän saldo -55,64€
Ellille on nyt myös varattu aika virallisiin silmä- ja polvitutkimuksiin 17.02 Vaajakoskelle joukkotarkastuspäivälle missä eläinlääkärinä Pekka Sarkanen Imatran eläinklinikalta. Saadaan pian tietää millainen neiti Elli onkaan ja onko siitä jalostukseen taikka agilityyn.

1 kommentti:

  1. Itsekkin ostin MSM-jauhetta, syön sitä samasta purkista Kiran kanssa. Voin sanoa että omissa hiuksissä näkyy jo pieni muutos, vaikka en ole kauaa vielä kerinnyt syödä (otsassa hiusrajassa kasvavat lyhyet hiukset tuuheampia/vahvempia). :)

    VastaaPoista