maanantai 1. elokuuta 2016

64. Viininmarjapensaan alla Ruusulla koti oli kultainenPikaiset kuulumiset ennen Sawo Showta. Ennen taas seuraavia näyttelyitä Ellin kanssa, on mielestäni hyvä tehdä pieni kuulumis postaus. Tietää itsekkin, että missä mennään ja mitenpäin.

Hellettä ja ukkosta on ollut nyt paljon liikkeellä ja sen huomaa jo seniori ikäisestä koirastakin, että on hankala olla. Lenkit ovat olleet Ruusun kanssa lyhyitä ja illan viileydessä taas hieman pidempiä. Viilennys manttelimmekaan ei kamalasti auta porottavassa auringossa ja hiostavassa ukkos säässä. Olemme saaneet myös kaatosateen niskaan kesken lenkin. En kuitenkaan valita sillä onhan tämä kesä aika mukava ollut tähän mennessä. Ruusulle se on ollut hieman erilainen. Leikkaus ja polvi episodi ovat kuluttaneet neidistä virrat pois.
Tyytyväinen neiti hän on kuitenkin ja varsinkin kun pääsi uimaan ja maalaismaisemiin taas viikonloppuna rentoutumaan ja hengittämään raikasta ilmaa. Paikanpäällä oli myös 9kk corgin pentu Sergei jonka kanssa neiti R hieman tutustui. Ensin meinasi pentu ottaa nenilleen kun ärsytti vanhaa rouvaa pyörimällä takapuolessa kiinni, mutta sitten alkoi löytyä yhteinen sävel ja Ruusu meinasi lähteä myös Sergein seurueen mukaan kun he lähtivät kotiin ennen meitä sunnuntaina.

Ruususta huomasi miten se nautti vapaudesta ja sai kulkea oman tahdon mukaan isolla pihalla hieman välillä kissoja ahdistellen ja pallolla leikkien. Uimassa neiti kävi kerran ja pariin otteeseen myös kahlailemassa. Viinimarjapensaan ala oksatkin hieman tyhjentyivät kun neiti pääsi vauhtiin. Piti olla jo komentamassa jottei maha mene sekaisin. Pensas antoi myös hyvin auringolta suojaa kuumana päivänä.Nyt olemme taas kotona ja Ruusulta oli lirahtanut ykkös hätä olohuoneen lattialle yöllä. Tätä on jatkunut leikkauksen jälkeen melkein jokainen yö. Sohvalle oli myös pissitty kaksi kertaa melkein peräkkäin ennenkuin aloimme nostamaan sohvatyynyt kulkureitin eteen jottei laiskanlinnamme mene pilalle. Tapausta selvitellään yhä, että onko tämä pidätysvaikeutta mikä johtuu leikkauksesta vai onko neidillä virtsainfektio. Asia selvinee pian kun lähdemme eläinlääkärimme vastaanotolle.

Elli on tulossa Kuopioon torstaina ja jää meidän seuraksemme kokonaiseksi kuukaudeksi. Perjantaina on meillä Sawo Showssa näyttelypäivä ja sitten ensi maanantaina(8.8) alkaakin agilityn alkeiskurssi. Saas nähdä miten meillä alkaa yhteistyö räähkän kanssa sujua ja miten Elli piristää Ruusun elämää.

~Nähdään taas pian!

2 kommenttia:

 1. Kiva löytää spitzi-aiheinen blogi, täytyy kyllä liittyä lukijaksi! Kirjoitat tekstit mukavasti ja kuvia on kiva katsoa. :) Itselläni on siis mitteli ja sillekkin on oma blogi: http://kirputtaja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi!
   Taisi se sinunkin blogi eksyä lukulistalle, tosi kiva kyllä kun löytyy lisää spitz blogeja! :)

   Poista