maanantai 15. elokuuta 2016

68. Koirapuistossa

Me käymme hyvin harvoin koirapuistoissa, koska ne ovat aina niin kaukana. Kulkemiseen tarvitsee auton ja avopuolisoni, jolla on auto on aina väsynyt töidensä jälkeen joten tämä herkku homma jää aina hyvin vähäiselle.
Nyt kun Elli on meillä päätimme, että on pakko käydä edes kerran puistossa päästelemässä koirilta energioita jotteivat ne sekoa. Kaupunki on kuitenkin pelkkää remmissä ja kyljessä kulkemista eikä viheriöitä ole paljon. Sillointällöin on hyvä käydä virkistämässä koirien mieltä. Ruusun kanssa homma menee hieman varoen ja tihrustaen aina välillä ettei polvien kanssa ole ongelmia.
Olemme Ruusun kanssa käyneet tässä kyseisessä puistossa minne menimme Ellinkin kanssa joten mustalle tupsuhännälle paikka oli jo tuttu. Autosta ulos hypätessään neiti alkoi jo vetää puistoa kohti hyvinkin innoissaan.
Otin mukaan kamerani jotta saisimme blogiin uusi kuvia ja postausta. osa kuvista on hyvin huonolaatuisia, mutta kuitenkin kivoja joten päätin ne julkaista. Pahoittelen kuvien laadun laskua viime postauksissa. Kuvanmuokkaus ohjelma on tällähetkellä PicMonkey, koska photoshop katosi, ehkä pian saan sen taas hyppysiini.
Pikemmittä puheitta, tässä on kasa kuvia, toivottavasti pidätte niistä!

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. Ensimmäinen yhteiskuva tyttöjen kanssa! :)
14.
15. Isäntäkin näyttäytyi
Löytyikö suosikkikuvia? Kuinka usein te käytte koirapuistossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti