tiistai 14. heinäkuuta 2015

31. Tue meidän tulevaisuutta


Vaikka blogi on uusi, on tulevaisuus jo nurkan takana ja olemme etsineet yhteistyökumppaneita sekä liittäneet blogiimme mainoksia joiden kautta voit auttaa meidän tulevaisuuden harrastuksiamme sekä Ellin näyttelyuraa! ks. alla oleva kuva:

Miten tämä toimii?
Aukaise mainoksesta uusi välilehti selaimellesi painamalla mainosta, tee tilaus ja meille maksetaan komissio kaupan arvon mukaan. Mainokset toimivat tietyllä tavalla, koodeilla ja rekisterinumeroilla joiden avulla komissiot tulevat suoraan meille tilauksistanne mikä on huikeaa. Älykäs järjestelmä ja luotettava. Minä itse pystyn seuraamaan tilastoja diagrammien ja lukujen avulla josta tiedän onko tämä kannattava diili vai ei.

Miten tästä hyötyy?
Jos teillä on tarvetta tilata lemmikeillenne tuotteita internetin kautta niin miksette auta meitä etenemään ja tilaa blogimme kautta? Painat vain mainosta, tilaat ja odotat tuotettasi tietäen, että autat Elliä urallansa ja meidän koko poppoota harrastuksissamme eteenpäin. Sinulta ei veloiteta extraa ja blogistamme näette mainosbannereiden avulla myös uusimmat alennukset!

Kolme kampanjaa
   

Eläintarvikekauppa.fi'stä  löydät luotettavasti, edullisesti ja helposti laajan valikoiman koiratarvikkeita ja kissatarvikkeita. Tutustukaa tarjontaan ja ottakaa verkkokaupasta teidän ja karvaisen ystävänne suosikki lemmikkitarvikeliike. Tarvittaessa koiratarvikkeet netistä laskulla tai osamaksulla! Täältä löytyy koiratarvike-, kissatarvike- ja jyrsijätarvike verkkokauppa.Zooplus.fi'n valikoimasta löydät suosituimmat kissan- ja koiranruokamerkit:
Royal Canin: rodun, koon, allergioiden ja muiden erityistarpeiden perusteella suunniteltuja tuotteita sekä kissoille että koirille.
Hill's: eläinlääkärien huolella laatimia reseptejä kissoille ja koirille.
Applaws: lihaisia ja vähähiilihydraattisia ruokia kissoille ja koirille.
Eukanuba: rodun, kunnon ja muiden erityistarpeiden perusteella suunniteltuja ruokia koirille ja kissoille.
Taste of the Wild: laadukkaita kissan- ja koiranruokia luonnon esikuvan mukaan.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä ympäri Eurooppaa palvellaksemme asiakkaitamme jo 22:ssa eri maassa, joiden joukko kasvaa edelleen. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan tuotteita edullisin hinnoin.  Tutustu zooplussan etuohjelmiin, niin saat alennuskoodien avulla tuotteet edullisimmin.

 PetenKoiratarvike.com tarjoaa laajan valikoiman lemmikkitarvikkeita koirille, kissoille, kaneille, jyrsijöille ja freteille – yllättävän edulliseen hintaan. Panostamme jatkuvasti enemmän tilausten nopeaan toimitukseen sekä hyvään asiakaspalveluun – tekijöihin, jotka erottavat meidät ulkomaisista kilpailijoistamme. Tyytyväisyytesi ja lemmikkisi onnellisuus on meille tärkeää!

Yhteishenki ennen kaikkea. Kiitämme blogimme kautta tilanneita ja kumarramme kiitokset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti