lauantai 11. heinäkuuta 2015

30. Mökkeilyä [Video- ja kuvamateriaalia kerrakseen]
Mökki, loma, helle, koirat ja tietysti hyttyset. Sellainen oli meidän melkein täyden viikon loma Ruusun kanssa mökillä johon kuului myös yhdet mätsärit, tassuhaaveri, uusi ostos sekä paljon muuta.

Mökille oli aina kiva mennä lapsena kun pääsi mummon, ukin ja äidin tykö.
Mökille oli aina kiva mennä kun näki Nekku koiran sekä muut eläimet mitä Helsingissä isäni luona asuessa ei ollut.
Mökille oli aina kiva mennä kun hevoseni oli viereisessä tallissa.
Onko mökille nyt kivaa mennä?
Siellä asustaa äitini sekä ihanat koirat Puffe ja Elli! Eno-keno-mono-vino on myös viikonloppuisin nähtävissä. Isoveljeni asustaa perheineen järvenrannalla lähellä mökkiä.
Joten, miksi sinne ei olisi kiva mennä?


Tukalasta kuumuudesta taikka loppupäivien sateista huolimatta kerkesimme tehdä yhdessä vaikkamitä. Istuimme kodassa, kävimme retkellä metsässä ja kävelimme pitkin hiekkateitä, koirien kanssa tietysti!
Ilmat olivat aamusta ja iltapäivästä suhteellisen sopivat kevyisiin treeneihin sekä pidempiin kävelylenkkeihin joten päätin etsiä meille yksi kaunis aamu vanhoja harjanvarsia liiteristä sekä kaksi kannatinta jotka olivat tässätapauksessa vanha sekä ruosteinen jakkara sekä pikkulapsille mieleinen potkulelu. Kovin kummoinen ja hieno este se ei ollut, mutta pääsipähän Elli hieman hyppimisen makuun.
Alla oleva video pienestä agitreenistä jossa este näyttää kamalan isolle muttei ole kuin 25cm korkea, korkeimmillaan:


linkki videoon 

Hyppimis-pomppimis treenien jälkeen lämpöasteet nousivat taas niin korkealle ettei voinut koirien kanssa tehdä mitään. Joten otimme iisisti varjossa kunnes ilta koitti ja lähdimme pienelle kävelylle josta on myös videon pätkiä tuossa alempana kuvan alla!
Mihinkä nämä sekuntit, minuutit, tunnit ja päivät oikein katoavat? Äskettainhän me vasta ajoimme mökin pihaan äidin punaisella autolla ja sitten yks'kaks' pitikin jo lähteä. Ruusu nautti mökkielämästä täysin rinnoin kun sai olla vapaana ja tehdä mitä lystää, kalvaa vanhoja hirvenluita ja olla lajitovereiden seurassa. Minä nautin maalaismaisemista, mökin rauhasta sekä yhteisestä ajasta perheenjäsenten kesken.


''Onneksi pääsemme pian takaisin, vai mitä Ruusu?!''


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo agility video! Ei teilläkään ole (varmaankaan) monilla sadoilla euroilla ostetut agility kamat käytössä. Hienoa menoa kaiken kaikkea !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme! ja meillä ei todellakaan ole kunnon vehkeitä. Mun mielestä on hyvä joidenkin risukkojenkin yli joskus vedellä. Treenaamaan päästään täällä Suonenjoella SPSH ry'n kentällä missä on kaikki varusteet kaikkeen harrastamiseen. Käymme sitten siellä ennenkuin ostaisimme omat vehkeet joihin pitäisi pulittaa todentotta monta sataa eruoa. :)

      Poista