perjantai 29. toukokuuta 2015

21. Pyörällä päästään..

..ja pyörällä myös pääsee! Ruusu pääsee pyöräilemään, ainkain pidempiä matkoja jottei neidin tarvitse viipottaa kuumassa kesäsäässä ja rasittaa jo vanhempaa kroppaansa vaan se pääsee nauttimaan viileästä tuulenvireestä pyörän korissa.
Olimme miesystäväni kanssa menossa anoppilaan katsomaan kissanpentuja, käymään kaupassa ja minun oli päästävä hevostallille ruokkimaan hevoseni ja kun anoppila sijaitsee parin kilometrin päässä, päätimme lähteä pyörällä matkaan, mutta ongelmaksi osoittautui koira ja mitenkä se jaksaisi juosta perässä. Asia johti toiseen ja Ruusu päätyi pyörän koriin.
Looginen vaihtoehto vaikkakaan ei ehkä niin turvallinen ilman oikeanlaista koirakoria, mutta meille juuri sopiva! Tietysti ennen lähtöä testasimme, pysyykö neiti korissa vai peläsyykö se ideaa ja yrittää hypätä alas. Noh, tulos on tässä..


Ai, ollaanko jo perillä?
Ruusu taisi jopa ottaa nokoset matkan aikana kun se oli niin levollisen näköinen matkan jälkeen eikä se tainnut ensiksi edes huomata ympärillä pyörivää Kassua joka on muuten Keeshond. Kassu on täysin rakastunut Ruusuun, mutta se ei oikein pidä tästä yli-innokkaasta sulhas ehdokkaasta jonka pyrimme pitämään hieman erillään neidistä jonka kannoin sisälle tutustumaan kissanpentuihin.

Hei pieni, ootkos mun pentu?


Ruusu oli hetken haltioissaan pennuista ja yritti jokaista hoitaa, mutta emokisu tuli hieman suunnitelmien tielle ja näytti kynttä. Haavoitta selvittiin eikä pahasti painittu, onneksi ja Ruusu jätti pennut rauhaan vaikka ilmeestä huomasi, että halusi maukuvia karvapalloja hoitaa.
Myöhemmin kävimme myös uimassa rannalla ja seuraavana päivänä neiti pääsi pitkästäaikaa mukaan hevostallille.

1 kommentti: