lauantai 11. huhtikuuta 2015

03. Uudet pannat

Kävimme äidin kanssa ostamassa koirille uudet pannat samalla kun kävimme Kiuruvedellä hakemassa kamppeitani koulun asuntolasta 25.Maaliskuuta.
Ellin söpö, punainen niitti panta on ostettu Lemmikki- ja hevostarvikeliike Har-Min Farmista joka sijaitsee Siilinjärvellä. Saimme Siilinjärven mätsäreistä palkinnoksi alekuponkeja kyseiseen paikkaan ja pakkohan siellä oli sitten käydä ja tutkia valikoima kun kerran se oli matkanvarrellamme. Ostin farmista myös itselleni Tattinin ratsastuskäsineet.
Puffen 'maskuliininen' niittipanta tarttui mukaan Kuopiosta ja tietty matkuksen Hööks hevosarvikeliikkeestä jossa kävimme katselemassa -15% alennuksia. Hööksistä tarttui matkaan myös aniliinin värinen treenilaukku. Molemmat Showmaster merkkiä jonka olen todennut hyväksi sekä kestäväksi merkiksi hevosten tarvikkeissa.
Heti kun saavuimme matkalta mökille laitoimme koiruuksille tietysti pannat kaulaan! Seuraavana päivänä oli satanut lunta ja koirat olivat hullaantuneita tuoreeseen lumikerrokseen ja näyttivät sen tietysti juosten ja leikkien. Minä sain iloisen vastaanoton aamutallin jälkeen kun riensin takaisin pihaan pellon poikki ottamaan koiruuksista kuvia. Nämä kuvat on otettu siis 26.maaliskuuta! :)

Jee sinä tulit takaisin!
Mulla oli kauhee ikävä!
Riemukkaan vastaanoton jälkeen johon kuului hyppimistä, pomppimista, haukkumista ja paljon pusuttelua päätin pyytää äitiä seisottamaan Puffea hetken jotta saataisiin siitäkin rakennekuvasia. Innokkaana uudesta kamerastani, joka oli kätösissäni pyysin josko äiti tanssittaisi Puffea hetken jotta saisin hyviä liikekuvia. Niimpä sitten tehtiin ja sain hyvää harjoitusta kameran käyttöön!

Näin nätisti mä seison kotona mutten kehässä, kjeh
okei mamma, mä tanssin
mä tanssin kun sä vaan pyydät
Anna jo se nami jos sulla sellanen ees on!
Namia! Anna namia!
Kato nyt mamma kun tanssin näin hienosti! Irtoisko sitä namia mitenkään?
Ähäkutti! Sulla ei ollut namia joten mä lähden karkuun, enkä muten varmasti enää tanssi!

Elli oli myöskin ulkona ja tuli tervehtimään minua. Heittelin tytölle keppiä hetken ja koitin saada hyviä lähestymis kuvia, mutta tässä ainut tarkka kuva, sillä neiti ei malttanut juosta kepin perään kamalan montaa kertaa kunnes se jatkoi möyrymistä lumessa ja leikki taas strutsia heittämällä päätään hankeen ja yritti ilmiselvästi moikata Kiinan väkeä.




Hyvää huomenta Kiina!
Tuossa on hyvä kohta..
kaivautua lumeen
ihana lumi!
Ai täh, kuvaax mua vielä?
Poseerataas sulle sit näin hienosti
Elli on kyllä mahdoton duracell-pupu, se juoksee ympäri pihaa häntä pitkänä ja touhottaa menemään. Mutta on se vaan niin iloinen näky!

Jee, täältä mä tuun!

Mitäs nyt tehdään?
Hetken Ellin kanssa touhuttuani ja monen kuvayrityksen jälkeen päätin kutsua Puffen paikalle josko heistä saisi yhteiskuvia nätissä auringonpaisteessa, mutta yrittämiseksi se jäi tälläkertaa. Niillä oli vain muut mielessä ja Elliä pelotti iso, muhkea Puffe joka tallusti paikalle päättäväisen näköisenä. Pian riitapukarit selvittivät välinsä ja lähtivät tupaan lämmittelemään ja kerjäämään kahvileivän palasia kunnes ne taas pyytäisivät ulos ja häviäisivät hetkeksi omille teilleen.
Kutsuit?
Pelottava Puffe
Hirrmu pelottava
Taidan lähtee tästä lätkimään
Auta, Puffe kiusaa!
Minne sä nyt meet?
Saanhan tulla mukaan!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti