torstai 9. huhtikuuta 2015

01. Mualaas' tollot esittäätyy ny

Olisi aika esitellä blogin päätähdet sekä kirjoittaja näinkin toiminnalisesti heti ensimmäisessä postauksessamme, joten eiköhän aleta hommiin?

Jessie, Kirjoittaja
Heissan, olen vuonna 1996 syntynyt, 167cm pitkä nainen, punaisilla hiuksilla varustettuna. Ikuinen heppahöperö ja todella eläinrakas. Saatan olla tuttu kirjoittaja hevosblogista Varjossa Kasvanu, joten hei vaan jos olet sieltä tänne eksynyt.
Kotikuntanani on tällähetkellä Pohjois-Savossa sijaitseva kaupunki Suonenjoki, jonne muutin vasta hetki sitten Outokummusta. Opiskelen Kiuruvedellä hevostalouden perustutkintoa ja opinnot eivät oikein mene suunnitelmien mukaan, mutta on tässä aikaa selvittää pää kun seuraava lukukausi alkaa.
Koiria käyn hoitamassa ja auttamassa äitiäni Leppävirralla jossa myöskin hevoseni tällähetkellä majailee joten saan monta kärpästä yhdellä iskulla hoidettua siellä ollessani.

Sleeping Freedom, Mittelspitz uros
Puffe on 5vuotias kastroitu mittelspitz uros joka liittyi perheeseemme minun koiranani, mutta pentuna leimaantui äitiini jonka kanssa tuolloin vielä asuin. Tähän on syynä liiallinen tietokoneen käyttöni herran pentuvuosina joka jotakuinkin selittää kaiken.
Puffe on arvonsa tietävä herra jolla on valikoiva kuulo. Välillä käskyt menee kuuroille korville tai sitten saat vain kylmän katseen ja katsot kun koira näyttää sinulle takapuoltaan.

Magical Rose's Enjoy The Silence, Kleinspitz narttu
Elli on 28.10.2014 syntynyt kleinspitz narttu ja väritykseltää soopeli. Energinen pieni riiviö joka on äitini sijoituspentu Magical Rose's kennelistä. Elli viettää päivänsä hyppimällä kaikkien jaloissa ja hirveästi antamalla märkiä pusuja. Ulkoilu on neidin mieleen ja hän on erittäin älykäs.
Elli osaa käyttäytyä todella mallikkaasti kaikissa tilanteissa, tai ainakin niissä mitkä ovat tulleet neidin nuorella iällä jo vastaan. Olemme käyneet muutamissa mätsäreissä ja koirakoulussa joissa Elli on saanut hirveästi kehuja terhakkaasta ja urheasta luonteestaan.


Kirsi, äiti/Mamma
Tässä vielä näin 'sivummassa' sekä 'piilossa' oleva hahmo joka kummittelee blogin teksteissä. Ei halua tulla julki, ainakaan vielä naamallisesti mutta tekstillisesti. Meille hän on rakas mamma, siis meille kaikille. Oman arvonsa tunteva ihminen, huumorintajuinen koirien lellijä. :)

Tervetuloa seuraamaan meidän koiraharrastusta!

1 kommentti:

  1. Hei, kiva kun aloitit koirablogin, minäkin omistan yhjden ihanan kleinin, tosin jo 8 vuotias.
    onnea uuteen blogiin, toivottavasti moni löytää tääne, itse löysin fb:stä linkin.

    VastaaPoista