sunnuntai 16. elokuuta 2015

41. KuulumisiaIisalmi KVn jälkeen on ollut hiljaista niin blogissa kuin koirien arjessa. Löhöilyä ja sensellaista.
Meillä oli Ruusun kanssa 9.päivä kotikunnan eli Suonenjoen mätsärit missä päästiin pienten aikuisten SIN2 sijoille kun neidillä on ollut tässä hieman ravailu ongelmia. Laukkailtiin ja peitsailtiin kehää ympäri vaikka mitä yritin kokeilla jotta ravi löytyisi. Tästä päättelimme, että lihasjumeja saattaa olla kun ravi ei miellytä.
Tuomarimme, Jarmo Rätyn sanoja lainaten ''Pystykorva olisi ollut tänään ykkönen jos se olisi ollut kunnon liikkeessä. Pomppupäivä taisi vaan olla! Siitä siis toinen sija''

Ruusun lihaskuntoa hoidellaan BEMERillä sekä hieronnalla mitä nyt minä näitä hommia osaan. Ammattilaiselle se olisi hyvä saada sillä viikko on jo kulunut ja neiti ei vieläkään ravaile kamalasti. Joskus saattaa tulla pidempi pätkä lenkillä josta se nostaa taas laukka-askeleet ja pomppii eteenpäin.
Muuten Ruusu on ollut hyvin tyytyväinen koiruus kun on saanut huomiota ja hoitoja vaikka ensin Bemer arvelutti sitä ja ei meinannut pysyä mun kanssa makoilemassa omituisella patjalla, mutta liitin hieronnan siihen samaan syssyyn niin on ollut neidin mieleen(bemeristä lisää toisessa blogissani).

Ravaamisen haluttomuus saattaa johtua myös hieman lihoamisesta ja ehkä kunnon puutteesta mitä olemme myös hoitaneet.
Ruusu on saanut chian siemeniä iltaruoan kanssa mihin kuuluu Nutron nappuloita ja ne siemenet. Ruoka on maittanut niinkuin aina, siinä ei ole ongelmia ja päivittäisiä herkkuja ollaan vähennetty. Peruskäsky treenejä ollaan tehty pienemmillä namipaloilla ja joskus neiti saa ruokansa aktivointipallon kautta jolloin ei ahmijan kuppia tarvitse, vaan vähän käyttää älynystyröitä.
Pidempiä lenkkejä teemme Ruusun mielen mukaan, jos alkulenkki näyttää menevän reippaasti, käännymme pidemmille poluille ja jos neiti näyttää hieman väsyneemmältä se joko aktivoidaan vinkulelulla mukaan taikka menemme pienemmän lenkin ja yhden extralenkin vielä samana päivänä. Neiti ulkoilee aidatulla takapihalla ja lenkkeillen kolmesti päivässä sekä sillointällöin pääsee vielä hevostallille pyöränkorissa matkustaen.

Haluan tähän loppuun vielä infota, että odottelen kuvia Ilonalta, joka kävi kuvaamassa koirakoita Suonenjoella 7. päivä perjantaina ja sai ihania kuvia Ruususta!
Ilona on siis blogin Kolme Sählää kirjoittaja ja kun hän teki postauksen ''Koiravalokuvausta'' tartuin heti toimeen ja kyselin, että onko hänellä suunnitelmissa tulla Pohjois-Savoon, sillä meiltä löytyisi kuvattavia karvakuonoja. Meni muutama viikko kun saimme enemmän ihmisiä kasaan jotka halusivat kuvauttaa koiransa ja Ilona saapui paikanpäälle.
Suunnitelmissa oli saada meidän koko poppoo kuvattavaksi, mutta mammalta puuttui bensarahat paikanpäälle saapumiseen joten Ruusu pääsi valokeilaan. Kuvapostausta siis luvassa kunhan Ilona kerkeää kuvat muokata. Sitä sitten innolla odottaen, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti