torstai 6. elokuuta 2015

40. Äiti kirjoittaa nyt!


Iisalmi KV 2.8.15
Jännityksen sekaisena heräsin aamulla.. Ensimmäinen iso mittelö olisi edessä pikkupikku Ellillä! Enimmäkseen kai minulla ja Jessiellä.

Elli hupahti autoon autuaan tietämättömänä tulevasta koitoksesta. Nukkui koko matkan Suonenjoelle. Hiimu inku ja vinku oli ja miltei ilopissi kun Jessien näki. Siitäpä sitten startattiin kohti Iisalmea!! Toki olimme myöhässä..as usual..noukin Jessien tallilta jonne usvasumuna olivat Danin kanssa skoottertilla hurrauttanneet hepoitia laitumelle piästämään.. Eipähätiämitiä, perille saavuttiin suhtkoht ajoissa. Olin ihmetyksestä ymmyrkäisenä;
''Telttakyläänkö olimmekin saapuneet?''
 Ensimmäin KV ja ei tietoa mitä ja kuka ja milloin? Koiria ja ihmisiä vilisi ympärillä. Minne ja kuka ja mitä tä? Löysimme kuitenkin hyvistä opasteista oikean kehän ja siellä Ellin kasvattaja Piia olikin jo odottamassa. Tunnelma tiivistyi kun kehät alkoivat. Perhosia vatsassa oli tuhatmäärin. Onneksi pystyin luottamaan Jessieen ja hänen käsittelytaitoonsa ja luomaansa siteeseen Ellin kanssa!
Tuomari oli aika täpäkänoloinen ja reippaasti tutki koirat ennen meitä. Jännitys vain lissääntyi vuoromme lähestyessä. Ellillä kun on ollut arastelua hampaitten tutkimisessa ja muutoinkin.
Onneksi kammon "aiheuttanut" iso miestuomari oli ennen kehiä naapurikehässä ja tutki Ellin ja kaikki meni hyvin. Luottamus kuitenkin tyttääreeni pelasti löysät valumasta pöksyyn ;P
Oli sitten itse asian vuoro:
Elli ja Jessie kehiin! Sieltä tipahti JUN ERI1 PN3 ja MITÄMITÄ?? SERT!!
ROP JUN vielä piälle! Meijän pikkupikku Elli mokoma sen teki Jessien avustuksella ja kehän vierusväki oli haltioissaan! (mamma ei tolokkua mittää näistä lyhenteistä mutta kaeppa oppii pikkuhiljoo)

//Terveisin mualaasmökin hullu-akka eli mamma
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti