maanantai 28. toukokuuta 2018

193. Nähdään taas pian


Pari viikkoa sitten kun olimme vielä Kuopiossa, tapasimme toistaiseksi viimeisen kerran Cocon keskiviikkona 16.05. ja kävimme leikkimässä aivan uudessa paikassa. Matkustimme Hippien ja Ruusun kanssa bussilla määränpäähän, voitteko kuvitella miten kuuma voi bussissa olla, jos ulkona on varjossa +24? Aivan kamalaa, mutta onneksi oli vettä mukana ja olimme menossa rannalle leikkimään.
Coco hyppeli rantavedessä innoissaa, Ruusu kävi tassuttelemassa, mutta Hippi ei tainnut koskeakkaan veteen. Onneksi leikki luisti kuitenkin vaikka arkajalka jäikin paljosta paitsi. Rannalla parasta oli kepit ja puu kuutio mitä kanneltiin ympäriinsä ja yritettiin varastaa aina kaverilta.
Coco ei aina pysynyt Hippien perässä, joten hän nappasi remmistä pysyäkseen mukana. Hippi pysähtyi välillä ihmettelemään, että mihin hän jäi kiinni.
Nappasimme leikin lopuksi pari yhteiskuvaa mitä pääsemme vertailemaan viimeistään syksyllä, kun näemme taas. Me muutimme Valkeakoskelle täksi kesäksi isännän töiden takia. Kuopio kutsuu taas syksyllä, nyt nautimme omakotitalon rauhasta järven rannalla.

Nähdään taas pian, ihana Coco!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti