lauantai 21. huhtikuuta 2018

187. Ollaan ystäviä jookos?


Niin kuin ananas ja kookos!
Hippie tapasi hurmaavan pienen kleini pojan perjantaina 20. päivä huhtikuuta ja ensi ujouden jälkeen he tulivat hyvin juttuun. Coco on viikkoa Hippiä nuorempi ja melko paljon pienempi vaikka onkin uros. Asia aiheutti hilpeyttä meidän omistajien kesken kun katselimme pentujen menoa.
Ihmettelin suuresti, että hyvin sosiaalinen Hippie oli se, jota ujostutti ja joka käveli varovasti häntä alhaalla ehkä jopa pikku poikaa karkuun. Coco oli heti innoissaan kaverista ja häntä heiluen kyseli, että joko leikitään!

Hippi tarvitsi hieman alkulämmittelyä mitä ei tosiaan kestänyt kuin onneksi muutaman minuutin ja sitten menoksi. Rallia ympäri ja ämpäri, välillä piti tulla äiskän jalkoihin turvaan ja lepäämään, kuvaappa siinä nyt sitten jalkoihin parkkeerannutta pentua.

Tapasimme urheilukentällä ja pohja oli melko loskainen, mutta kannatteli tietyin paikoin, myös meitä ihmisiä. Leikkien välissä oli lepohetkiä jolloin tuli hieman jo vilu kun telmi märällä ja kylmällä pohjalla. Pienellä innostuksella leikki jatkui ja kamera pysyi melkein aina menossa mukana. Paras juttu, se päivän aarre oli kentältä löytynyt kankaan palanen jota vedettiin, revittiin, varasteltiin ja kanneltiin ylpeinä.Välipala tauko!Jätti Hippie ja pikku Coco
Pentujen kanssa on niin helppoa tutustua uusiin ystäviin kun kaikki käy leikkien, opetellen koiran elämää. Yli tunnin sitä jaksettiin leikkiä ja riekkua kunnes oli aika päästä lämmittelemään kotiin. Viimeiseen asti kuitenkin vielä jaksettiin leikkiä kunnes oli noustava autoon ja kotimatkalle.
Tapaamme Coco herraa toivottavasti vielä jatkossakin sillä heistä taisi tulla ystäviä ja Hipillä ei tällähetkellä muita kavereita oikein ole ollut ja se kaipaa koira kontakteja.

Meillä on suunnitelmissa jo ensimmäiset mätsärit, tai ainakin tutustumis käynti turistina kehien laidalla katsomassa, millaista hommaa sitä pitäisi lähteä tekemään.
Toista rokotusta odottaen!


Löysitkö lempi kuvaa?
Kerro se kommenteissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti