maanantai 9. huhtikuuta 2018

184. Tassujen Taikaa 3v


9.huhtikuuta 2015 tuli julkastua tämän blogin ensimmäinen postaus, mikä oli luonnollisesti esittely silloisesta kokoonpanostamme; Puffe, Elli, Mamma ja Jessie. Kun blogi perustettiin, oli nimemme ''Neljällä tassulla, yhdellä sydämellä'', joka pian kuitenkin vaihtui nykyiseen nimeensä.

Kolmessa vuodessa kerkesi tapahtua myös paljon muuta; Ruusu, Ellin äiti liittyi perheeseemme. Muutimme paikkakuntaa Kuopiosta Jyväskylään ja taas Kuopioon. Koimme pettymyksen Ellin polvista, parannuimme Ruusun kanssa steriloinnista ja muista eläinlääkäri käynneistä mitä ahne mummo meille aiheutti. Puffe siirtyi aikanaan enemmän ja enemmän taka-alalle blogissa, hänen kamera ujoutensa takia. Kun kamera ilmestyy laukusta, luikkii poika pakoon. Viimeaikaisin muutos on uusi poppoomme jäsen, Hippie.

Blogi on mielestäni kehittynyt ja ehkä ihan hyvä niin. Postaus tahti on aina heitellyt, mutta postausten sisältö ja kuvat ovat muuttuneet laadukkaammiksi ja teksti asiallisemmaksi mutta se on säilyttänyt kuitenkin sen omanlaisen tuntuman. Koirat ovat päässeet kirjoittamaan sekä välillä myös Mamma jonka takia hänetkin on lisätty ''kirjoittajat'' välisivulle.Ulkoasut muuttuvat jokaisessa blogissa aika-ajoin, aivan kuin meilläkin ja jos laskisin kaikki blogimme ulkoasut yhteen, olisi niitä varmasti yli kymmenen. Kirjoittanut on opetellut koodaamaan paremmin ja täten ulkoasummekin ovat muuttuneet, ainakin omasta mielestäni parempaan, siistimpään suuntaan.

Blogimme kolme vuotis päivän kunniaksi ei ole arvontaa, kilpailuja tai muuta yhtään sen ihmeellisempää. Mamma tuli käymään Ellin ja Puffen kanssa yökylässä, sekä tapaamaan ensimmäistä kertaa Hippiä. Elli ja Hippi leikkivät keskenään, Puffe taisi jopa hieman rakastua pieneen palleroon ja kävimme yhdessä lenkillä.

Etsi pentu kuvasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti