maanantai 18. huhtikuuta 2016

56. F.B.I

Pitkästäaikaa taas kuvia koko poppoosta, yhdessä sekä myös erikseen. Poppoon piti kokoontua viime viikonloppuna(16.04.2016) mätsäröimään, mutta suunnitelmat muuttuu ja taas yksi match show jäi välistä, mutta mitäpäs niistä, kyllä niihin aina kerkeää tulevaisuudessakin. Ruusun kanssa käytiin koirapuistossa tuona lauantaina piristymässä kun olin luvannut että Elli ja Puffe saapuvat kylään mutta niin ei sitten käynytkään. Tuntui että olin mummolle velkaa.

Mamma matkusti siis Puffen ja Ellin kanssa taas minun ja Ruusun tykö Kuopioon. Kahviteltiin, leikeltiin hiukset toisiltamme ja kuvattiin koirat mikä ei ollut helppoa. Saatiin nyt ainakin kuvia ja kuvaaja kokeilla valkoisen tausta käyttöä ja ai juku kun se oli hankalaa kun ei ole kunnon valoja, mutta kyllä nämä harjoituksesta kelpuutan. Paljon editointi nämä kuitenkin vaati ja tarkka silmäpari huomaa virheeni mitä en vain enää jaksanut alkaa hiomaan hienommaksi.

Elli on luontainen poseeraaja kun taas Puffea ei kiinnosta pätkääkään ja se otti hatkatkin pariin otteeseen tuosta taustakankaalta. Ruusu on vähän lapanen jos sitä alkaa asettelemaan tai pyytää esim. maahan. Korvat tippuvat taakse ja ilme on ''voi ei mitä ihmettä nyt apua'' meiningeissä mutta aika hyvin saatiin pari kuvaa kokoon mitkä sitten editoitiin koneella näihin tuloksiin mitä nyt näette. Ylin kuva on paras koko poppoosta mutta olisi ollut super jos koiruuksien katse olisi ollut alempana eikä taivaissa. Alempi kuva on otettu ylemmästä perspektiivistä mikä toi katseita kameraan mutta laatu meni huonoksi editointi vaiheessa koska valo karkasi.
Yksittäiskuvat koirista onnistuivat melko hyvin, jokaisesta otimme rakennekuvan mutta vain Puffen kuva pääsi tähän tälläkertaa. Ellin ja Ruusun makuukuviin olen melko tyytyväinen, Ruusun kuvaa olisi voinut kääntää vähän pois sinisestä minkä teen ehkä myöhemmin.Sitten vielä vaihteluksi Elli esittelee teille FBI hupparinsa minkä tilasin Ruusulle, mutta se olikin aivan liian pieni! Ellillekkin nuttu on nafti joten nyt mietitään että mitä tällä tehdään. Joko räätälöidään kissalle taikka tämä voitaisiin vaikka arpoakkin. Tai jos poppoo kasvaakin yhdellä jäsenellä sen voisi säilyttää. Mikä nyt olisikaan paras vaihtoehto. Ehkä tämmöinen collari nuttu olisi parempi vähemmän karvattomalle koiralle, tämä kolmen kopla kun tarvitsisi vain viilennys takkeja tulevaan kesään.


Mitä tykkäsitte kuvista? Olisiko tämmöiset jatkossakin kivoja aina johonkin väliin. Taustakankaita löytyy valkoinen, musta sekä vaalea ja tumma tiiliseinä. Näin tarkemmin ajatellen Puffen olisi voinut kuvata mustaa taustaa vasten, mutta ehkä ensikerralla sitten.
Nyt vaan katsellaan ja kärsitään järjettömästä karvanlähdöstä. Meillä on Ruusulta jo pieni hedelmäpussillinen harjattu villaa pois ja lisää tippuu. Nyt on materiaalia uuteen harrastukseeni ainakin, nimittäin neula huovutukseen. Olen yhden harjoitustyönkin jo tehnyt mitä en kehtaa kuitenkaan näyttää. Uuden kokeilun tehtyäni taidan sitten vilautella mitä teen.

PS. Blogin uusi ulkoasu on tulossa pian. Pyrin pitämään sen simppelinä niinkuin tähänkin mennessä, mutta kuitenkin jos saisin toteutettua pari pikku niksiä mitä olen toivonut oppivani, olisi se aivan super.

4 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia! Tee ihmeessä lisää tällaisia postauksia :) Ehkä voisit tehdä ohjeetkin miten ottaa tuollaisia kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme! Tässä juuri funtsailin että voisin tehdä jonkinsortin ohjepostauksia näistäkin. Pyrin saamaan muutaman koulutus postauksen kuitenkin ulos ennen sitä. Jos nyt saan tarvittavat katkelmat niihin paikoilleen :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ja komppaan ylläolevaa, paljasta salaisuutesi miten saat tuollaisia kuvia otettua! ;)

  Hauska toi huppari! :D

  VastaaPoista
 3. Millos Mamma taas kirjoittaa postauksia? Olisi kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista