maanantai 11. huhtikuuta 2016

55. Viljaton


Hei kaikki ystävät, Ruusu tässä. Sain emännältä luvan tulla kirjottaan teille ihan ite postauksen. Eiks oo hienoo!? Saan kuullemma kertoa teille mysteeripussista jonka tuo kiikutti ovesta sisään tossa muutama päivä sitten. Se kerto lähtiessään kun mulle luun antoi tekemiseksi että on menossa Musti&Mirri myymälään ja tulis kohta takasin. Minäpä kilttinä tyttönä järsin luutani ja odottelin sit sitä takas ja sit se tuli oikeesti takas! En ois voinu uskoa että tuli. Oli aivan kauheeta taas olla yksin, tai siis noiden kissojen kanssa. Sit kun ovi kävi niin menin kysymään emännältä että missä ihmeessä se kuppas ja että oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Sit tajusin ton ison rapisevan pussin joka tuoksu kivasti nenukissa. Oliskohan siellä herkkuja!? Aattelin ja emäntä tokaisi mulle ensin jotta oisin hiljaa ja en pälpättäs niin kovasti. Sit se otti mut hetkeks syliin ja rapsutti kivasti kutiavaa hännäntyveä minne en itse yltä. Olen kuullemma lihava. Pah!
Pian emäntä alkoi sit kaivaa räpsimislaitettaan ja asetteli mut siihen pussin viereen. Oottelin nätisti ja vesikielellä mietin että mitä herkkuja se mulle on tuonut. Saisko jo heti jotain jooko nams?

Pussista löyty sit tommoset. Joku uus ruokapussi josta emäntä selitti että se on hyväks mulle ja kokeillaan nyt ainakin jos alkas linjat kavenemaan. Minkäs teet jos oot mummolassa hoidossa ja saat herkkuja häh? Ei oo kohteliasta kieltäytyä, eihän? No mutta kuiteski, tuossa on mulle evästä jossa ei oo viljaa ollenkaan ja rasvaorosenttikin on vaan 14rosenttia. Kuullemma emännälle annettiin hyvä myyntipuhe siellä liikkeessä ja tää kuulosti parhaimmalle. Mulle kun ei oo oikeen viimeaikoina maistunut nuo Nutron light nappulat niin se päätti että vaihdetaan erilaiseen. Tätä löytyy mun ruokakiposta sit kai niinku päivittäin ja jos tulee merkittäviä eroja niin tässä pysyttäis. Hyvää se ainakin on niin puurona kun rapeanakin, maistuu! Tästä otetaan kuullemma kuvia ja myöhemmin ihmetellään että mikä on muuttunut.
Sit mua ihmetytti tosi paljon kun sain lisää ihania vinkuvia palloja! Mä siis niin rakastan palloja. Ne on ihania ja niitä on kiva vinguttaa ja noutaa ja pureskella ja nukkua niiden vieressä. Rakastan. Kiva kiva kiva! Emäntä avas heti nuo pallot ja leikkikin mun kanssa vähäsen mikä oli musta hirveen hauskaa ja en malttanu rauhottua vaikka meinasin läkähtyäkkin kun tuli kuuma.
Emäntä kaiveli pussista noille mun kissakavereille jonkun raapimis tötterön ja nekin sai jonkun keppi naru lelun mikä muakin kiinnosti aika paljon ensin mut sit otin oman palloni. Hetken sain vingutella yhtä palloa mun uudessa ihanassa pedissä mistä kans tykkään paljon. Paljon! Käytiin pitkä lenkki ulkonakin. Miksiköhän se nyt mua niin hemmottelee tuo kaksjalkanen kun saan lahjoja ja olla paljon ulkona?

Tsuh~ Meidät löytää myös Instagramista tai jostai sellasesta ja ihan oman nimen alta eli @tassujentaikaa ! Teidän kuullemma pitäs käydä painelemassa jotain nappuloita että pysytte kärryillä meidän jutuista myös siellä.

Oli kiva käydä kirjottamassa teille! Tosi kiva kiva! Nähdään taas pian, TSUH~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti