keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

25. Tallille!


Ruususta on tullut kyllä kunnon tallikoira! Aina niin iloisena lähdössä mukaan ja innostuu vielä enemmän kun lähdetään ulos ja nappaan pyörän mukaan. Neiti oikein tulee hyppimään jalkojani vasten ja pyytää päästä koriin jotta päästään tallille !nythetipaikalla!
On se vaan niin ihana ja omalla tavallaan hassu. Mutta miten koira voi tykätä jostain niin paljon? No ehkä koira tykkää jos omistajakin, näin minä sen olen tulkinnut.
Tallilla Ruusu sitten juoksee ympyrää hillitysti haukkuen ja kun ensihuuma menee ohitse se seuraa minua kuin hai laivaa ja tulee jopa kentälle seuraamaan mitä teen hevosen kanssa. Usein kun kävelemme hevosen kanssa Ruusu kävelee mukana niin pitkään kun jaksaa ja asettuu sitten jonnekkin seuraamaan tilannetta. Joskus minulla on neidille herkkuja taskussa joita heittelen sille välillä ja se sitten innoissaan etsii maahan tipahtaneet namuset. Näin liikutat hevosen ja koiran samaan aikaan ja pidät molemmat aktiivisina! Haha.

Tässä teille lyhyt video väsyneestä ja märästä Ruususta tallilla laitumen laidalla joka on juossut toista tuntia sateen jälkeen märällä laitumella ja ötökät vielä kehtaavatkin kiusata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti