maanantai 15. kesäkuuta 2015

23. Konkkaronkka kasassa



Tassujen konkkaronkka oli taas pitkästäaikaa koossa vanhimmasta nuorimpaan ja iloinen jälleen näkeminen tapahtui 12. päivä eli viime perjantaina. Kun automme saapui mökkitien päähän kuului jo Puffen sekä Ellin kaikuvat tervehdykset joihin Ruusu vastasi kysyvällä murinalla.
Kun astuimme autosta ulos alkoi haistelu ja ihmetys:

''Äiti!? Tulix taas vierailulle? Ihanaa! Moi, moi, moi, moi!!''
Taisi Elli tokaista innoissaan kun se hääräsi Ruusun vierellä ja antoi pusuja toisen nenälle häntä hirveästi vipattaen ja hieman inahdellen ilosta.

''Jahas, keitäs tontille nyt tuli? Hei tyttö! Moi! Ihana nähdä''
Puffella oli taas maltillinen tarkastus, että ketkä autosta astuvatkaan ulos. Ensin moikattiin mamma ja istten se tajusikin että minä tulin autosta ja tuli morjestamaan hyvin asiallisesti hieman hyppien vasten ja häntäänsä heiluttaen.

Polku salaiseen maahan
 Tähän viikonloppuun mahtui huisketta ja vilinää. Lauantaina käytiin sukuloimassa ja kuulemassa isoveljeni pojan nimi joka on muuten aika söpö ilmestys! Koiruudet eivät päässeet mukaan juhliin, mutta ne juhlivat sitten myöhemmin ulkoilemalla ja saaden illalla kodassa paistettua makkaraa.

Päivät olivat sateisia ja hieman värittömiä auringon leikkiessä piilosta, mutta onneksi on tämmöinen ihana ja rakas koiralauma joka piristää niitä harmaitakin päiviä. Suunnitelmissamme oli suunnata Juankosken mätsäreihin 14.päivä sunnuntaina, mutta päätimme kuitenkin olla lähtemättä ajamaan parin tunnin matkaa per. suunta, kun tässä lähempänäkin on näitä tapahtumia ihan riittämiin kuitenkin ennen meidän ensimmäistä ''IIK'' koitosta!
Elli on nimittäin ilmoitettu Iisalmen KV'hen 02.08 jota jännitetään jo nyt kovasti sillä neiti on vieläkin arka pöydällä ja toivonmukaan ei sitten ala makaamaan tai murisemaan tuomarillemme.


Kun emme lähteneet mätsäilemään oli hyvin aikaa touhuta kolmikon kanssa ja napsia kuviakin siinä sivussa. Pakko myöntää, että minulla oli kamera kokoajan käsissäni eli kuvailu ei ollut niin vähäistä vaan oikeastaan aika aktiivista, mutta en kuitenkaan kokoaikaa keskittynyt käsittelemään kameraa vaan kävimme koirien kanssa kävelyillä, tehtiin temppuja ja harjoiteltiin vaikkapa mitä.
Jokainen koira sai myös 'kauneushoidon' harjan sekä kynsileikkurin kera vaikkei tämä operaatio kamalasti tuottanut tulosta, turkit menivät heti kikkuralle kostean sään takia, mutta lähtipä ainakin Puffelta pohjavillaa pois jos ei muuta!
Hoitojen jälkeen tassuttelijoilla oli sitten taas virtaa juosta ja riekkua, minä kameran kanssa perässä.


Pakko huomauttaa, että Ellille on kasvanut aivan ihana turkki. Pörröinen, runsas sekä erittäin miellyttävän hieno! Turkki on melkein kuin Puffella, mutta ei niin pehmoinen, Ellillä on nyt aika karkea turkki mutta sekin kyllä vielä muuttuu ja väri saattaa tummua vielä entisestään. Neidin otsaan on ilmestynyt söpö tumma merkki joka tekee pennusta aika veikeän katseltavan ja ei että kun tuo pää on niin pienen näköinen!


3 kommenttia:

  1. Lukijaksi liitytty! :) Tässsä miun blogi : Oikeillajaljilla.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! Liityin lukijaksi. :) Tässä minun blogi, kertoo harrastavasti sileäkarvaisesta noutajasta: http://sagantaru.blogspot.fi/

    VastaaPoista