torstai 30. marraskuuta 2017

Luukku 1


Taas on se aika kun bloggaajat ovat hikihatussa tehneet töitä, toiset odotelleet uusia kivoja postauksia jotka ilmestyvät joka-ikinen päivä.
Vaikka tekniset ongelmat meitä koittivat estää, niin tästä se kuitenkin lähtee, nimittäin Tassujen Taikaa joulukalenteri 2017! Ja toivon, että saamme koko kalenterin ulos ilman enempiä ongelmia.

Montakohan piparia Ruusu pystyy pitämään suussaan?

ps. kaikkia luukkuja ei ole vielä laitettu lukkoon, onko sinulla ehdottaa hyvää luukkua?
Kerro siitä meille kommentoimalla!

6 kommenttia:

 1. Jee, lisää joulukalentereita luettavaksi :3 Sehän ei jostain syystä riitä, että itse yrittää saada omassa blogissaan pyöritettyä joulukalenteria, vaan tarvitsee ehdottomasti etsiä niitä myös luettavaksi. Jonkinalaista vertaistuen hakua kenties?
  Ja on muuten aivan äärettönäb suloinen kuva Ruususta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiden kalentereita on ihana katsella sekä lukea, muiden jutuista saa itse idean kipinää sekä juurikin ehkä tuota vertaistukea. :D

   Poista
 2. Arvostan jo yhtä piparia, veikkaan kuitenkin että kolme? Meiltä ei onnistuisi edes yksi, ehkä kokeillaan näin joulun aikaan! Ja mahtavaa, joulukalenteri ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onnistui viimevuonna piparihaaste niin hyvin niin otettiin nyt härkää sarvista ja katsotaan kuinka pitkälle päästään! Tai siis, mehän jo tiedämme kuinka paljon suuhun mahtuu. ;)

   Poista
 3. Näyttää että tuo yksi pysyy helposti, mutta eihän tuohon suuhun paljoa edes mahdu :D Oisko kolme piparia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Niin pieni on suu että kirosin melkein kun ei mahdu enempää kun täytyy keksiä muunlaisia luukkuja loppuun. :D

   Poista