tiistai 7. marraskuuta 2017

143. Yhteisiä hetkiä

Ennen ensilunta, joka jo sulikin pois, kävimme maalla tervehtimässä Puffea sekä Elliä. Jälleennäkeminen oli iloinen tapahtuma josta koirat nauttivat ja vaihtoivat kuulumisia. Elli teki ilopissit samalla kun hyppi minua vasten ja juoksi Ruusun perässä kun vain tervehtimisiltään kerkesi. Puffe nautti pihamaalla tuoreesta hirven luusta mitä Ruusu oli edellis iltana napostellut.

Jutustelimme Mamman kanssa ja tulimme siihen päätökseen että Elli tulisi meille taas kyläilemään, piristämään Ruusun yksinäistä arkea. Rikulla on ollut Elliä aivan hirveä ikävä, niinkuin minullakin. Valloittava neiti kertakaikkiaan, Puffekin on aina meille tervetullut mutta herra on kuitenkin senverran Mamman perään, ettei se ehkä meillä pärjäisi. Piipiäinen saapuu Kuopioon piakkoin ja pääsemme kuvaamaan taas temppu postauksia hänenkin kanssaan. Tulossa muutama video, joskin toteutus on vielä puolivälissä ja muutama klippi kaipaa uusinta kuvauksia, kunhan tulisi taas lunta.
Koiramessut lähestyvät kovaa vauhtia ja olemme Ruusun kanssa treenanneet niihin vaivihkaa ärsyttämättä herkkähipiäistä ahmattiamme liikaa. Olemme esiintymässä houkutusten highway esityksessä ja jännityksellä odotan mummeliinin suoritusta.
Meillä on myös joulukalenteri taas suunnitteilla, pieni, kevyt ja simppeli, mutta ompahan sitten tekemistä. Minä olen saanut töitä(jipii) mikä ei kuitenkaan vaikuta enempää blogiin sillä postaustahti on viimeaikoina ollut muutenkin harvanaista, petraamme tulevaisuudessa tähän!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti