keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

126. Kaksi vuotta, ihanuutta

IMG_7515IMG_1469
IMG_0180IMG_0277IMG_9216IMG_0910 IMG_9284IMG_0504

Hei ihanuus, sinä juuri! Rakas pörrö turkkinen ja nappisilmäinen ystäväni. Tänään on erikoinen päivä. Olemme kulkeneet yhdessä kaksi vuotta. Tiedätkö mitä sinä merkitset minulle?

No ihan kaikkea!


Muistathan, kun kohdattiin,
ystävyyttä ikuista vannottiin.
Pois yksinäisyys jo katoaa
ystävän seurassa sen unohtaa. 

Jos voisin antaa sinulle yhden ominaisuuden,

antaisin sinulle kyvyn nähdä itsesi kuten minä sinut näen.
Silloin voisit huomata, 
miten verraton oletkaan.

Ruusu ei arvostanut pyykkipäivää ja sen ehkä huomaa
Tämä ei ehkä ole sellainen perus relationship postaus, mutta tuntuu että kaikki on jo tehty. Videot, kuvat, runot, sun muut. Mutta ei se haittaa kun minulla sinut on!

Kaksi vuotis päiväämme varten meidän PITI tehdä video, mutta minkäs laiskana omistajana teet kun et jaksa napata kameraa aina mukaan tai jos sinulla ei vaan ole videoijaa mukana menossa.

Noh, muuten meillä on Ruusun kanssa mennyt hyvin ja rattoisasti. Olemme aloittaneet treenaamaan toko juttuja enemmän näin yllättäen kun tajusin, kuinka fiksu tämä mummo koira oikeasti onkaan. Seuruu on kamalaa, Ruusu köpöttelee metri sivussa minusta mutta kontakti pysyy! Neiti R on oppinut istumaan vaikka en seisokkaan sen edessä vaan sivulla. Maahan menossa on vielä ongelmia kun koira pomppaa eteen ennen liikkeen suorittamista. Odottaminen ja luokse tulo on melko hyvässä kontrollissa, mutta siihen sivulle tulo on vielä vaikeaa. Kyllä se tästä!

Pentu rintamalla on vielä viileää, mutta kesän aikana meidän laumaan liittyy uusi jäsen. Olen menossa käymään muutaman kasvattajan luona heti kun aikataulut selviävät vapun menojen jälkeen tarkemmin. Tästä lisää sitten myöhemmin.

IMG_2470-2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti