torstai 3. marraskuuta 2016

80. Hädässä ystävän apu on hienoo


Olen tässä miettinyt hevosblogini Joulukalenteria tehdessäni, että mitäs jos tehtäisiin tännekkin puolelle ihan oma kalenteri. Aloin sitten tuumasta toimeen ja postauksia on kertynyt varastoon 21 kappaletta. Etsinnässä on vielä siis 3 luukkua sinne sun tänne kalenteria ja tässä kaipailisin teidän apujanne, mitä haluaisitte nähdä kalenterilta?

Luukkujen sisältöä en tietenkään voi teille kertoa, mutta kertokaa te, mitä keksitte niin minä etsin sieltä lisää ideoita ja täytän nämä viimeisetkin luukut niin päästää Joulukuussa toteuttamaan blogin ihka ensimmäistä joulukalenteria.

PIKA KUULUMISET;
Ensilumi on satanut Jyväskylään ja Ruusu on saanut pikku-pakkasista energiaa. Ostimme taas Musti&Mirri myymälästä tiistaina uuden raksu pussin ja pysyimme vielä samassa merkissä ja kohderyhmässä. Ruusuhan syö tällähetkellä siis Pure naturalin senior raksuja missä on lammasta ja jänistä. Tämä on osoittautunut hyväksi meille pidemmälläkin kaavalla. Neidin paino pysyy melko hyvin kontrollissa vaikka vielä ylipainoakin löytyy. Juuri oikeaa mittasuhdetta emme ole vielä löytäneet, mutta kyllä sekin jonkun nurkan takaa vielä löytyy.

Elli täytti tasan 2 vuotta 27. päivä Lokakuuta ja mamma juhlisti sitä koirien kanssa maksalaatikko kakulla ja kahdella nakki ''kynttilällä''.

Mitäs minulle, noh. Minä pääsin nyt oikeaan työelämään ja tänään oli toinen virallinen työpäiväni. Olen nyt siis M&J Dynastain pyhelinmyynnissä töissä. Pakko myöntää ettei idyllisin vaihtoehto ja saa nähdä miten pitkään siellä jaksan olla, mutta nyt tuntuu ainakin vielä kivalle hommalle. Sain tänään kolme ensimmäistä kauppaakin tehtyä.
Kamerankin kanssa olen kerennyt kikklailla, sain ladattua kameraani ihan uuden ohjelman. Canon EOS M on mahtava kamera mihin löysin todella kattavan lisäohjelman minkä pystyi helposti ladata muistikortin kautta kameraa. Nyt päästään pikkuhiljaa parempien kuvienkin maailmaan.

Tälläkertaa ei ole muuta kerrottavaa taikka näytettävää. Jättäkää klenterin luukku ehdotukset kommentteihin niin minä käyn ne läpi ja valikoin parhaat mukaan!

4 kommenttia:

 1. Joku koulutuksellinen juttu; lähde esim. sheippaamaan joku temppu, mikä saattaa tuntua jopa mahdottomalta (aloita ajoissa) ja kun oppimisprosessi etenee, tee postaus siitä. Ja siis ajatukseni, tässä ehdotuksessa oli se, ettei temppu olisi mikään ihan kaikista yksinkertaisin. Tässä nyt vaan tämmöinen pieni ajatus :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Mulla on Canon eos M10. Mahtaakohan kamerat olla samanlaiset?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canon eos m ja m10 ovat erilaisia, mutta tuon magic lantern ohjelman sopivuutta en tiedä muihin kameroihin.

   Poista
 3. Moi! Mikähän. Mahtaa olla tuo ohjelma?:)

  VastaaPoista