torstai 9. elokuuta 2018

200. HIPPIE 150 DAYS

On video tuokion aika, nimittäin nyt tulee se video, minkä piti olla jo kuukausi sitten tehtynä kun neiti täytti kuusi kuukautta. Oman elämäni sankarina olen tapellut kahden viikon verran kolmen eri antibiiootti kuurin kanssa joten mieli on ollut maassa, vatsa kuralla ja rampattu vastaanotolla. Nyt kaikki on tasaisempaa ja pääsin vihdoin, ilman kipuja, tekemään sen pahuksen kasvu videon Hippiestä.

Hippie on ollut meidän luonamme tasan 150 päivää. Video klippejä oli niin paljon, että jouduin lisäämään videossa olevaan musiikkiin yhden ylimääräisen kertosäkeen loppuun, koska en halunnut jättää mitään tärkeää pois. Jouduin kuitenkin luopumaan joistain ihanista videon pätkistä, koska tästä olisi tullut mielestäni aivan liian pitkä. Ehkä saatan tehdä myöhemmin Ruusu + Hippie videon miten he tutustuivat ja elelevät nykypäivänä sulassa sovussa, jos mielenkiintoinen musiikki sattuu eteen joka inspiroi.

Tältä videolta näkee enemmänkin pennun kasvun yhdeksän viikkoisesta pallerosta seitsemän kuukauden ikään. Teen myöhemmin erikseen temppu videoita kunhan Hippie kasvaa ja kehittyy.


Kerro toki mielipiteesi videosta ja meille saa laittaa temppu ehdotuksia mitä hänelle voisi opettaa!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana video! Etenkin tossa alussa Hippie oli söpö kun se yritti auttaa sukkapyykin kanssa :D Ja temppuehdotuksia: peruuttaminen, takajalkojen nostaminen tasolle, nenän lipominen kielellä, pusu, jalkojen välissä pujottelu, tietyn asian koskeminen nenällä (esim. lappu, pallo, käsi), sängyn alle piiloon meneminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta! Hippie oli kova pyykki apuri ja on vieläkin tilaisuuden tullen. Hassuja piirteitä tässä tytössä. :D
   hän osaa peruuttaa ja 'koskettaa' kättä sekä targetti tikkua. Piiloon sen voisi opettaa menemään, kuulostaa hassulta! Kiitos ideoista. :D

   Poista
 2. Ihana <3 Minkäkokoinen Hippie on nyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hippie on arviolta n. 26cm ja painaa melkein kolme kiloa. :)

   Poista